Wie zijn we?

In het hartje van ’s Gravenwezel vindt u de pittoreske showroom van Crea-Accent. Deze verlichtingsspecialist heeft een beperkte voorraad verlichting in huis, maar staat volledig tot uw dienst om uw verlichtingswensen en -noden op maat in te vullen en tot in de puntjes te realiseren.

Voorstelling

Achter Crea-Accent schuilt de expertise van zaakvoerder Jeroen Schellekens, die de zaak in 2009 oprichtte.

Met een diploma elektro-mechanica op zak, aangevuld met een diploma verlichtingsadviseur en verscheidene jaren ervaring in de verlichtingssector is hij de geknipte persoon om flexibel aan uw huidige en toekomstige verlichtingswensen tegemoet te komen.

Bekijk ook het fotoboek met zijn realisaties.

Visie van Crea-Accent

Crea-Accent ziet verlichting als een instrument dat ervoor zorgt dat u zich goed voelt in elke ruimte van uw woning, kantoor of winkel. U moet op een aangename manier kunnen leven, op een comfortabele manier kunnen werken.

Daarom streeft Crea-Accent er samen met u naar om de juiste verlichting, kleur en sfeer te creëren zodat elke ruimte voldoet aan uw wensen en noden. Door goed overleg is Crea-Accent ervan overtuigd om samen met u tot het beste verlichtingsresultaat te kunnen komen binnen het gewenste budget.

Crea-Accent wil dan ook uw partner in verlichting zijn bij wie u terecht kunt met vragen over energiebesparend verlichten, lichtadvies op maat en op plan of zelfs ter plaatse in uw woning, winkel of op kantoor.

Kortom, met Crea-Accent komt uw investering gegarandeerd mooi tot leven, en dat zowel binnen als buiten.

Aarzel niet om vrijblijvend met Crea-Accent kennis te maken.

Samenwerken

Crea-Accent staat steeds open voor samenwerking met uw adviseur, binnenhuisarchitect, architect,…

Zelf werken wij regelmatig samen met onderstaande partijen. Neem zeker ook eens een kijkje op hun website.

Bekijk onze realisaties
Vraag hier uw GRATIS lichtstudie
Verlichtingtips

+32 3 425 64 12
+32 472 255 257

jeroen@crea-accent.be

Route