Verlichtingswinkel

Goede verlichting is essentieel voor uw woning, kantoor of tuin. Hiermee creëert u eenvoudig de sfeer die u voor ogen heeft of maakt u een plek waar u zich ook ’s avonds laat veilig voelt. Crea-Accent is een verlichting winkel in Antwerpen waar u niet alleen terecht kunt voor mooie verlichting maar ook voor professioneel advies. Want het is verstandig om goed na te denken over een lichtplan dat is afgestemd op uw eigen situatie. Zo heeft u verlichting die perfect bij de functie van de ruimte past.

Sfeervolle interieurverlichting

Wanneer het buiten begint te schemeren heeft u overal in uw huis, tuin of kantoorpand goede verlichting nodig. In de keuken en het kantoor wilt u praktisch licht zodat u goed kunt zien waar u mee bezig bent. De zithoek en de eetkamer zijn daarentegen juist sfeervolle plekken waar u gezellig samenkomt met het hele gezin. Hier past dan ook een heel ander type verlichting dan in functionele ruimtes. In de lampenwinkel van Crea-Accent kunt u terecht voor alle soorten verlichting, of u nu praktisch licht nodig heeft of lampen zoekt die de sfeer verhogen.

Bepaal uw eigen stijl

In een landelijke woning heeft u heel andere lampen nodig dan wanneer u een moderne inrichting heeft. Daarom heeft u in onze verlichtingswinkel genoeg keuze. Wij kunnen bijvoorbeeld lampenkappen voor u maken die speciaal op uw wensen zijn aangepast. Kies uw eigen stof, vorm en kleur en zo krijgt u unieke lampen die goed bij uw inrichting passen. Zoekt u verlichting voor in een winkel of kantoor? Dan heeft u lampen nodig die functioneel zijn en professionaliteit uitstralen. Voor al deze wensen zit u goed bij Crea-Accent.

Profiteer van ons lichtadvies

Elke woning of bedrijfspand is weer anders. Daarom is het essentieel dat u zorgvuldig een lichtplan op laat stellen dat bij uw situatie past. Onze vakkundige lichtadviseurs bekijken de ruimtes nauwkeurig en zetten aan de hand daarvan een plan op papier. Natuurlijk wordt er volop rekening gehouden met uw wensen zodat er een optimaal lichtplan ontstaat. Daarbij helpen wij u niet alleen met uw woning of kantoorpand, maar ook de tuin nemen wij desgewenst onder handen. In onze winkels met verlichting vindt u tuinlampen die meteen voor sfeer zorgen. Tevens voelt u zich een stuk veiliger wanneer u in het donker bij huis komt. Om er zeker van te zijn dat uw verlichting werkt, heeft u een professional nodig om alles te installeren. Ook deze klus nemen wij graag op ons. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.