Tuinverlichting

Genieten van een lange zomeravond op het terras of in de tuin, maar evengoed genieten in de winter van het zicht op uw mooie tuin, binnen en buiten worden almaar meer één leefwereld. Tuinverlichting speelt dan ook hoe langer hoe meer een belangrijke rol. Maar hoe pakt u dat aan?

Aangepast licht

Tuinverlichting is geen kwestie van improvisatie. Net als voor uw interieur vragen de verschillende delen van uw tuin om andere verlichting: basis-, sfeer- en accentlicht.

Basisverlichting is vooral functioneel, zoals aan de oprit en de inkom zodat bewoners en bezoekers zich veilig naar de woning kunnen begeven. Basisverlichting is ook handig aan het terras en aan het tuinpad om u zonder hindernissen in de tuin te bewegen.

Sfeerverlichting is dan weer aangewezen om te genieten van lange zomeravonden, ook lang nadat de zon onder is, een achtergrondverlichting die nooit mag verblinden.

Accentverlichting vestigt ten slotte de aandacht op de vormgeving van uw tuin, om interessante objecten of elementen, zoals een boom of plantengroep, op het terras of in de tuin te benadrukken.

Verlichtingsplan

Om uw mooie tuin helemaal tot zijn recht te laten komen, moet zowel het esthetische als het technische aspect kloppen. Crea-Accent maakt daarom niet alleen een ontwerptekening van uw tuin, maar ook een verlichtingsplan op maat.

Dit plan bevat de plaatsbepaling van de lichtpunten, de elektrische bedrading, schakelingssschema’s, de aard van de armaturen, de lampkeuze en zo meer.

Kortom, zo combineert Crea-Accent functionaliteit en esthetiek op een perfecte manier.

Afwerking

Bij grotere tuinen is het aangewezen om de verlichting tijdens de aanleg al te bepalen. Crea-Accent werkt hiervoor graag samen met uw (tuin-)architect.

Meestal wordt de bekabeling voor de buitenverlichting ondergronds gelegd en ook dat graafwerk neemt Crea-Accent voor zijn rekening. Bovendien wordt uw tuin weer helemaal netjes achtergelaten na de werkzaamheden.

Budget

Crea-Accent is ervan overtuigd dat goede en efficiënt uitgewerkte tuinverlichting zichzelf op termijn terugverdiend. Hierbij spelen ook weer de juiste lamp- en armatuurkeuze, de hoeveelheid en kwaliteit een belangrijke rol. Crea-Accent houdt hiermee uiteraard rekening bij het opstellen van het verlichtingsplan.

Vraag vrijblijvend informatie en ontdek hoe Crea-Accent het gewenste resultaat kan bereiken binnen uw budget en meer, hoe deze specialist uw energiefactuur vanaf dag één kan verlichten.

Crea-Accent plaatsingservice
call-to-action2
Wil je een offerte?
GRATIS LICHTSTUDIE?
jeroen@crea-accent.be

+32 472 255 257

+32 3 425 64 12
+32 472 255 257

jeroen@crea-accent.be

Route