Tuinverlichting: geniet ook ‘s avonds van uw tuin!

Buitenverlichting en buitenlampen

Maak uw tuin compleet en verlicht uw gevel, terras en tuin met de sfeervolle buitenverlichting van Crea-Accent, uw professionele partner in binnen- en buitenverlichting. Of u nu houdt van klassieke, landelijke, moderne of tijdloze tuinlampen, Crea-Accent ontwerpt en plaatst tuinverlichting die praktisch, stijlvol én sfeervol is.

Laat de plaatsing van uw tuinlampen en buitenverlichting over aan de expert

U hoeft voor de plaatsing van uw terraslampen en tuinspots geen externe elektricien in te schakelen. Crea-Accent zorgt ook voor de zorgvuldige plaatsing van uw tuinverlichting. Crea-Accent is immers uw vaste partner voor al uw grote en kleine lichtprojecten. Combineer de werken in uw tuin met nieuwe interieurverlichting en ga voor een stijlvol totaalproject.

Soorten tuinverlichting

Net als bij uw interieurverlichting, vragen de verschillende delen van uw tuin om andere lichtelementen:

  • Basisverlichting: functioneel licht aan uw oprit, inkom en tuinpad.
  • Sfeerverlichting: gezellig achtergrondlicht op uw terras.
  • Accentverlichting: een specifiek object – zoals een boom of kunstwerk benadrukken.

Lichtplan op maat van uw tuin

Alvorens we aan de slag gaan in uw tuin hebben we heel wat denk- en planwerk. We komen graag langs voor een demonstratie. Aan de hand van een simulatie – door bijvoorbeeld spotjes in uw tuin te leggen – schatten we uw situatie goed in en stellen we een lichtplan op dat volledig eigen is aan uw tuin. Achteraf zorgen we voor een nauwkeurige plaatsing van uw tuinverlichting.

Wat vindt u op het lichtplan van uw tuin?

Op het uitgebreid lichtplan ontwerpen en beschrijven we uw volledige tuinverlichting. Die lichtstudie gaat veel verder dan lichtadvies. Wat vindt u zoal op dat lichtplan?

  • De plaatsbepaling van de lichtpunten
  • Het bekabelingsplan
  • Het type van de lichtarmaturen
  • De lamp- en materiaalkeuze

Een lichtplan van Crea-Accent voor uw buitenverlichting kost €650 inclusief BTW.

Duurzame en energiezuinige buitenverlichting

Bij Crea-Accent zetten we volledig in op energiezuinig verlichten. We kiezen daarom steevast voor duurzame materialen, lichtarmaturen en tuinlampen. Zo geniet u van een prachtig lichtspel in uw tuin zonder hoge energiekosten.

Bezoek onze showroom!

In onze sfeervolle toonzaal in hartje ’s-Gravenwezel vindt u talloze binnen- en buitenlampen. Kom vrijblijvend langs en laat u inspireren. Onze lichtadviseurs staan steeds voor u klaar.

Tuinverlichting laten ontwerpen en plaatsen?
Crea-Accent is uw vaste partner voor uw buitenverlichting!
Maak vandaag uw afspraak of bel +32 3 425 64 12.

 

 

 

  • Category : SERVICES