Lichtstudie op maat: de beste verlichting voor uw woning

Wat is een lichtstudie? Haal het meeste uit uw interieur!

Een lichtstudie – of lichtplan – combineert esthetiek, functionaliteit en sfeer. U kan uw woning of tuin op wel duizend verschillende manieren verlichten. Kies daarom voor de best passende verlichting met een professioneel lichtplan van Crea-Accent. Onze lichtdesigners bestuderen en analyseren uw interieur. Op basis daarvan ontwerpen ze het ideale lichtplan voor uw woning en werkruimtes.

Plaatsing door eigen team ervaren elektriciens

Onze expertise gaat veel verder dan het ontwerpen van uw verlichting. We zorgen ook – met ons eigen team van elektriciens – voor een feilloze plaatsing.

Uw totaalproject in goeie handen

Uw elektriciteitsplan, domotica en verlichting volledig uitgedacht en geïnstalleerd door dezelfde partij? Crea-Accent biedt meer dan een lichtstudie. Van concept tot feilloze afwerking, Crea-Accent neemt uw totaalproject onder handen. Geen stress met verschillende aannemers, slechts één aanspreekpunt.

Lichtplan voor uw huis

Een helder lichtplan begint met een gesprek. Samen gaan we op zoek naar de ideale verlichting voor uw woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers, … Met de juiste verlichting komen uw leefruimtes volledig tot hun recht. We maken een plan van uw interieur zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt van de lichteffecten en de bijpassende verlichtingstoestellen. Hierbij houden we rekening met de optimale lichtopbrengst en lichtkleuren.

Wat vindt u in ons lichtplan?

  • De positie van de lichtpunten.
  • De richting van de verlichting.
  • Een materiaallijst met afbeeldingen en productdetails.
  • Advies over de lichtgroepen per schakelaar en dimmer.
  • De integratie van uw domotica.

Lichtplan laten maken voor uw nieuwbouwwoning of renovatie

Bent u aan het renoveren of wilt u de verlichting van uw nieuwbouwwoning perfect laten uitwerken? Dan is een goede voorbereiding essentieel. Verlichtingsspecialist Crea-Accent stippelt een uitgebreid lichtplan uit dat perfect aansluit bij uw renovatie of nieuwbouw.

Duurzaam verlichten

Bij Crea-Accent houden we steeds rekening met de lichtopbrengsten en het energieverbruik wanneer we uw lichtplan opstellen. Zo denken we vooraf aan uw energiekosten en kiezen we voor duurzame oplossingen.

Wat kost een lichtplan?

Bij Crea-Accent krijgt u een volledige lichtstudie vanaf €650 incl. BTW. Op basis van uw lichtplan gaan we op zoek naar de meest geschikte lichtoplossingen en lichtarmaturen. We houden steeds rekening met uw smaak en budget.

Krijg lichtadvies!

Wilt u uw bestaande verlichting vernieuwen? Met stijlvolle lichtarmaturen en duurzame lampen? Dan adviseren we u graag op basis van de bestaande lichtpunten in uw woning. Kom langs in onze showroom en ontmoet onze experten; neem liefst foto’s mee zodat we ons in kunnen leven in jullie interieur. Ons lichtadvies is volledig gratis.

Bezoek onze showroom!

Onze verschillende lichtarmaturen en lichteffecten in actie zien? Kom langs in onze toonzaal in hartje ’s-Gravenwezel.

Een lichtstudie laten maken door een ervaren lichtdesigner?
Crea-Accent staat voor u klaar!
Maak vandaag uw afspraak of bel +32 3 425 64 12

 

 

 

  • Category : SERVICES