Moderne woonkamer verlichting

De sfeer in huis wordt voor een groot deel bepaald door verlichting. U staat verstelt welke effecten u kunt bereiken met het juiste lichtplan. Daarbij houdt u natuurlijk rekening met de functie van de ruimte. Gezelligheid is essentieel wanneer u verlichting in de woonkamer uitzoekt. Met de juiste verlichtingsarmaturen creëert u een aangename sfeer waar u graag met uw gezin of vrienden vertoeft. Maar u kunt moderne verlichting in de woonkamer ook gebruiken om een bepaalde hoek uit te lichten. Wilt u een fijne leeshoek maken? Een mooie staande lamp bij uw fauteuil is alles wat u nodig heeft. Of richt een paar spotjes op dat ene schilderij aan de muur waar u zo trots op bent. Met deze moderne verlichting in de woonkamer maakt u de ruimte sfeervol en toch helemaal van deze tijd. Hier voelt iedereen zich welkom!

Een eigentijds interieur

Als u nieuwe verlichting in de woonkamer wilt, dan let u natuurlijk niet alleen op het soort licht of waar u de lampen plaatst. Want verlichting staat nu eenmaal niet de hele dag aan. U moet er dus rekening mee houden of de stijl van de lamp overeenkomt met de rest van uw interieur. Heeft u een eigentijdse inrichting dan kiest u ook voor moderne verlichting in de living. In de showroom van Crea-Accent heeft u al heel wat mogelijkheden. Daarbij wordt er aan alle soorten lampen gedacht: een hanglamp boven de salontafel, een staande lamp in de hoek of een kleine tafellamp die dat donkere hoekje wat meer verlicht. Maar misschien heeft u zelf wel heel andere ideeën. Deze kunt u bij Crea-Accent werkelijkheid laten worden. Want bij ons kunt u lampenkappen laten maken die speciaal zijn aangepast aan uw eigen smaak en woonstijl. Met een eigen combinatie van vorm, kleur en materialen krijgt u een uniek soort verlichting in de woonkamer.

Lichtadvies van Crea-Accent

Vindt u het lastig om zelf een goed lichtplan samen te stellen waarbij al uw wensen aan bod komen? Bij Crea-Accent kunt u terecht voor professioneel advies. Samen met u bespreken wij uw wensen zodat er een plan ontstaat dat precies aansluit bij wat u voor ogen heeft. Wij zorgen ervoor dat u zowel praktisch licht als sfeerlampen in uw woonkamer krijgt. En natuurlijk leggen wij met de verlichting in de living het accent op de juiste plekken.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over alle mogelijkheden!