LOXONE SMART HOME
50.000 HANDELINGEN MINDER, MEER TIJD VOOR HET LEVEN

Uw Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dat op basis van uw wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt uw woning slim. Op deze manier heeft u meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

Loxone geeft uw woning het hoogste IQ.

Net als het menselijk zenuwstelsel worden alle componenten met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen ze met elkaar praten. Het centrale punt van dit zenuwstelsel, de Loxone Miniserver, stuurt alles aan en anticipeert op de gewoonten, wensen en behoeften van de bewoners. Dat zorgt voor een onovertroffen wooncomfort.

Bespaart slim energie

Een Loxone Smart Home houdt uw energiekosten onder controle. In lege kamers wordt energie bespaard: stroomvreters van het net halen, lichten uit, temperatuur verlagen, muziek deactiveren… Wasmachine, droogkast en vaatwasser springen aan wanneer de zon schijnt en de zonnepanelen gratis stroom leveren. Ook uw elektrische wagen wordt met de zon volgetankt voor nul euro.

Waakt over alle bewoners

‘s Nachts, wanneer iedereen slaapt, doet uw Loxone Smart Home geen oog dicht. Ze waakt over alle bewoners. Ze zorgt voor bescherming tegen inbrekers en slaat alarm in geval van nood. Ook waterlekken en rook worden snel gedetecteerd. Kortom: u geniet van bescherming de klok rond.

Eenvoudigste bediening

In tegenstelling tot domotica staat bij Loxone woonautomatisering centraal. Uw woning denkt mee, en maakt tijd vrij voor andere zaken. Maar u heeft altijd complete controle. Een klik op een drukknop of een tik op uw smartphone is voldoende om in te grijpen.

Maakt gelukkig

In een Loxone Smart Home geniet u van een intelligent, comfortabel, veilig en energiezuinig leven. Uw woning denkt zoals u, denkt mee – maakt u gelukkig en de buren jaloers.

Ontwerp uw Smart Home

Laat ons praten over jouw Smart Home!

Overtuigd? Laat ons dan praten over jouw Smart Home! Wij beantwoorden jouw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen je graag verder om jouw droomwoning te realiseren.

 

+32 3 425 64 12
+32 472 255 257

jeroen@crea-accent.be

Route