Interieurverlichting

Doel verlichting

De basis voor een geslaagde verlichting begint bij het kijken naar de functie van de ruimte die moet worden verlicht. De verschillende ruimtes van uw interieur vragen namelijk om ander licht: basis-, sfeer-, werk- of accentverlichting. Cocoonen in de huiskamer of de juiste kleurweergave van een haarkleuring in een kapsalon vergt een heel andere benadering.

Welke stijl wilt u bereiken? Modern, klassiek of tijdloos? Moet de verlichting eerder minimalistisch zijn of moet het net de aandacht op een bijzonder detail trekken? Door de juiste accenten te leggen en te kiezen voor de juiste lichtbronnen en armaturen met voldoende flexibiliteit, zorgt verlichting op elk moment van de dag voor de gewenste uitstraling van uw interieur.

Bouw of renovatie

Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen? Denk dan al tijdens de planfase aan uw verlichting.

Ervaring leert dat de aansluitingspunten voor verlichting wel eens worden vergeten of verkeerd worden geplaatst in de ruimte. Om dit te vermijden, werkt Crea-Accent samen met uw (interieur-)architect of aannemer en maakt een lichtplan op maat.

Een goede lichtplanning versterkt de vormgeving van uw interieur en brengt op elk ogenblik de gewenste sfeer.

Bedrijven

Verschillende lichtkleuren scheppen een andere werksfeer en kunnen het rendement verhogen of verlagen. Het is dus noodzakelijk om de juiste lichtkleur te kiezen en daarvoor werkt Crea-Accent een degelijk verlichtingsplan uit.

Crea-Accent maakt lichttechnische berekeningen met een computermodel of doet een proefopstelling in de mate van het mogelijke. Zo ziet u al voor de aankoop hoe het licht zich in de ruimte zal verspreiden.

Dit kan desgewenst gebeuren in samenspraak met uw elektrisch installateur of (interieur-)architect.

realisaties interieurverlichting
Crea-Accent plaatsingservice
call-to-action2
Wil je een offerte?
GRATIS LICHTSTUDIE?
jeroen@crea-accent.be

+32 472 255 257

+32 3 425 64 12
+32 472 255 257

jeroen@crea-accent.be

Route