Huisnummers

Crea-Accent kan u een breed gamma huisnummers en naamplaten aanbieden, in verschillende materialen en in elke stijl, om de gevel van uw woning een apart accent te geven.
Bij Crea-Accent kunt u uw huisnummer of naamplaat ook in de gewenste stijl laten maken. Heeft u een landelijke, klassieke of moderne woning? Zoekt u een huisnummer of naamplaat in Belgische, Engelse of Franse stijl?
En dat in verschillende materialen. Zo heeft u de keuze uit Belgische blauwe steen, Plexi of emaille.

En dat in verschillende materialen. Zo heeft u de keuze uit Belgische blauwe steen, koper, aluminium of emaille.

Emaille

Kiest u voor emaille, dan kiest u  voor een uniek, ambachtelijk vervaardigd stuk. Elke huisnummer of naamplaat wordt voor u met de hand gemaakt.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van speciaal emailleerstaal, dat wordt ontvet en gestraald zodat de emaillelaag zich optimaal kan hechten.

De emaillelaag wordt in de oven ingebrand op 850 °C. Daarover komt de emaille kleurlaag van uw keuze en gaat het geheel nog eens de oven in. Daarop wordt uw opdruk aangebracht, die gedroogd wordt en dan nog eens voor een derde keer in de oven wordt gebakken.

Belgische blauwe hardsteen

Gaat u voor een huisnummer of naamplaat in blauwe steen,  dan kunt u er zeker van zijn dat er een origineel, gepersonaliseerd stuk aan uw gevel zal prijken.

De huisnummers of naamplaten worden vervaardigd uit duurzame blauwe hardsteen. Elk stuk wordt door vakmensen op ambachtelijke wijze, met de grootste zorg, en stuk voor stuk  uit massief natuursteen gemaakt.

Gezien elke steen uniek is door zijn natuurlijke, markante steenstructuur, is ook uw huisnummer of naamplaat uniek.

+32 3 425 64 12
+32 472 255 257

jeroen@crea-accent.be

Route