Lichtplan

Crea-Accent zet het lichtadvies vervolgens om in een lichtplan. Hierin wordt de positie van de lichtpunten bepaald. Zowel de positie als de verlichtingsrichting van de lichtpunten staan op het plan aangeduid.
Per lichtpunt worden toestellen en lampen bepaald.
Per ruimte vindt u in dit lichtplan ook een materiaallijst voorzien van afbeeldingen en productdetails. Crea-Accent geeft tevens een advies over de groepen per schakelaar en dimmer.
Het lichtplan wordt op die manier een geschikte leidraad voor uw installatie, of u nu kiest voor een klassieke installatie of domotica. Crea-Accent brengt alles nauwgezet in kaart.
Voor moderne woningen kan er een 3D-model worden gemaakt zodat u de effecten en lichtopbrengsten vooraf kunt zien. Deze worden nauwkeurig berekend met een professioneel computermodel.

Lichtadvies

De lichtadviseur van Crea-Accent bespreekt eerst uw wensen en noden, welke sfeer en stijl u wenst in welke ruimte, bekijkt daarbij de technische mogelijkheden, de nodige lichtintensiteit, kleurkeuze en accenten.

Daarbij wordt rekening gehouden met de duurzaamheid van de lichtbronnen, de kwaliteit en uiteraard ook het energieverbruik.

De lichtadvisieur schetst op basis hiervan een voorstel en zoekt de beste materialen en lampen om uw wensen te realiseren.

Vraag hier uw GRATIS lichtstudie

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Wij maken een gratis lichtstudie

De tijd dat de architect één verlichtingspunt voorzag in een ruimte en dat de aanvullende verlichting met staanlampen gebeurde, is definitief voorbij.

Vandaag maakt de verlichting deel uit van de woning. Een meerpuntsverlichting met spots die op een precieze plaats moeten ingebouwd worden in het plafond, of sfeerverlichting in de gang en op de trap. Dit vergt allemaal een goede planning.

Crea-Accent kan u hierbij helpen en maakt een lichtstudie op en die bestaat uit verschillende fasen:

presentatie lichtstudie

+32 3 425 64 12
+32 472 255 257

jeroen@crea-accent.be

Route